Perfect Fight Club
Muay Thai, Ökölvívás, Jóga

Jövő kupa Kazincbarcikán

Kazincbarcikai rendezvényen jártunk, méghozzá a Jövő kupán!

A Perfect Fight Club keretein belül öt versenyzőnk indult, Fogarassy Benji, Czipó Mátyás, Szécsy István, Szombati Marcel, Nagy Szilárd!

Nézzük is, hogyan sikeredett ez a nap a csapatnak!

Kezdjük Bendjivel: Benji nagyon színvonalas küzdelemmel kezdte a sort! Mind a három menetben, tökéletesen végrehajtotta az edzői utasításokat, végig dominált a mérkőzésen! Mind a három menetben. Ám sajnos a pontozó bírók valami különös oknál fogva a hazai versenyzőt látták jobbnak. Így megosztott pontozással sajnos a hazai versenyző lett a győztes.

Czipó Mátyás következik: Matyi szintén három menetet bunyózott a GET.Gym versenyzőjével! Nyílt sisakos adok, kapok mérkőzés volt! Mind a ketten nagyon jól teljesítettek! Ebben az esetben már sokkal jobban alakult a végeredmény, ugyanis Matyit találták jobbnak a pontozás során a bírák!

Szécsy István a következő a sorban: István rutinosabb ellene féllel bunyózott! Az edzői utasításokat próbálta végrehajtani kisebb, nagyobb sikerekkel. Mindent megtett a győzelemért azonban ellenfele sokkal jobban dolgozott a küzdelem során. Pityu sérülést is szenvedett, ellenfele megérdemelt győzelmet aratott, második menetben befejeződött a küzdelem.

Szombati Marcel: Neki nem hozott sikert ez a nap, jól indult a mérkőzés. A legjobb tudása szerint küzdött, azonban kettő évvel idősebb ellenfele dominált a mérkőzésen. Sajnos egy szerencsétlen ütés után Marcit leléptették, egy K.O. erejű ütés miatt.

Végül Nagy Szilárd maradt: Szilárd a Fighting Kempo egyesület versenyzőjével küzdött! Egy nyílt sisakos csupa szív küzdelemben harcolt végig. három menetben egy ki-ki mérkőzésen sikerült diadalmaskodnia!

Gratulálunk a teljesítményéhez mindegyik harcosnak! Nem csak a győzelemhez, hanem a küzdelemhez egyaránt! Bátran és méltóan álltatok ki a Perfect Fight Club zászló vivőiként!

Köszönjük szépen a kitartást, a felkészítést, szurkolást a támogatást mindenkinek!!!

 
 
(C) Perfect Fight Club, minden jog fenntartva