Perfect Fight Club
Muay Thai, Ökölvívás, Jóga

Muaythai mania

Muaythai mania ismét!


De most valami sokkal nagyobb!!!

A mostani Muaythai mania gálá a megszokottnál is nagyobb lélegzetvételű volt! A Magyar bunyósok a Litvánok ellen mérettette meg tudását és kitartását! A Litván bunyósok igazán képzett harcosok így még izgalmasabb lett a  rendezvény!

 

Harmadjára következett az este talán legszínvonalasabb találkozója.

Vendégoldalról, a Litván bajnok és IFMA VB ezüstérmes Martinas Jasuinas érkezett, míg magyar részről a Perfect Fight Club ifjú tehetsége, aki Muaythaiban és K-1-ben is képes magas színvonalon teljesíteni, a 72 kg-os Bereczki Dominik.

 

Elképesztően magas színvonalon dolgoztak, szinte mindent bemutattak a ringben a srácok a thai-box-ból. Klincsből forgatták egymást és onnan használtak térd és könyök technikákat, valamint dinamikus köríves rúgások és remek kéz kombinációk váltották egymást, ráadásul a harmadik menetben is rendkívül dinamikusak tudtak maradni, látszott, hogy kiváló edzésmunka van mögöttük. Végül megosztott pontozást követően a Litván fiú kezét emelték a magasba, de a közönség szemében a magyar fiú is győztesen hagyta el a szorítót, hiszen óriási meccset csinált.


Muaythai mania - 1. kép
 
 
(C) Perfect Fight Club, minden jog fenntartva