Perfect Fight Club
Muay Thai, Ökölvívás, Jóga

WAKO Low Kick, Kick Light

A Perfect Fight Club junior kategóriában is indít versenyzőket, hogy milyen eredménnyel az alább látható!


Klubunk a WAKO által rendezett versenysorozatra látogatott el még pedig a Low Kick és Kick Light kategóriában.
Név szerint: Kiss Balázs, Kéri Dániel, Komáromi Gergő, Gerendássy Gábor, Pozsgai Roland, Szombati Marcel, Szaniszló Csongor.

Kiss Balázs: Balázs kezdte meg a szereplést, övé volt az első mérkőzés! Sajnos a kezdetek nem az elvártak szerint alakultak, nem volt fejben össze szedve, nem koncentrált. Az első két menet ki-ki harc volt. Majd aztán a harmadik menetben az edzői utasításokat követve nagyon szép kiütéssel nyert így kiharcolva a tovább jutást!
A döntőt edzői belátás miatt nem vállaltuk verseny körülmények között, így edző meccs jelleggel zajlott le.
Ezzel Balázs a második helyet szerezte meg a rendezvényen!


Kéri Dániel: Övé volt a második mérkőzés. A súlycsoportjában ketten voltak, ellenfele nála jóval rutinosabb. Korábban már meg méretettek egy másik szabályrendszerben ellenfelével de ott Dani alul maradt! Itt a szorítóban "ring" szabályok szerint ami sokkal jobban feküdt nekünk, az ellenfelet aki egyébként a Magyar válogatott tagja elég nagy fölénnyel elverte.
Így teljes joggal vívta ki a győzelmet.


Komáromi Gergő: Gergő az első meccsen kikapott, kissé "bealudt" a kezdésnél, keveset dolgozott. A véghajrában már szoros pontozással is de alulmaradtunk. A mi szemszögünkből mi nyertük a mérkőzést, de a bírók máshogy ítélték meg, mi ezt elfogadtuk.


Gerendássy Gábor: Az első meccsen Gabi "bealudt" egy nála nem jobb ellenféltől kapott ki. A második menetben majdnem be is hozta a ponthátrányát ám de ez kevés volt a győzelemhez így kikapott pontozással. A bronz éremért viszont nem harcolt ugyanis ellenfele küzdelem nélkül feladta sérülés miatt!


Pozsgai Roland: Roli Szombati Marcell súlycsoportjában indult ám mind ketten egyel feljebbi korosztályban. Ellenfele két évvel idősebb volt, így fizikális és technikai adottságaival felül múlta Rolit. Ám Roli nagyon szépen oda tette magát a harcban és állta a sarat harcoshoz méltóan!


Szombati Marcell: Marci elég keményen kezdte az első menetet és folytatta ugyan így a második menetet is! Ennek fejében nyerte meg az első mérkőzést. Második meccsén Roli legyőzőjével találkozott össze egy végletekig kiélezett harcban! Egyetlen ponttal maradt alul így nem jött össze a győzelem. De mind Rolinak mind Marcellnek gratulálunk, hogy egy korosztállyal feljebb álltak harcban és legközelebb biztos, hogy összejön a győzelem!


Szaniszló Csongor: Csongor Komáromi Gergő súlycsoportjában indul. Első meccsét teljes fölénnyel nyerte! Majd hasonló képen folytatta a siker szériát a második és harmadik mérkőzésen is! Nagyon pontosan hajtotta végre az edzői utasításokat mind végig! A döntőt Komárom Gergő ellenfelével vívta ami elég szorosra sikeredett de sikeresen abszolválta a feladatot ezzel a mérkőzést is és a súlycsoportot is!


Mindegyik harcosnak gratulálunk az elért eredményhez és természetesen a sikeres felkészüléshez!

 
 
(C) Perfect Fight Club, minden jog fenntartva