Perfect Fight Club
Muay Thai, Ökölvívás, Jóga

4Fight kupa

4Fight gála összefoglaló:

A gálán három harcosunk is színre lépet!

Elsőként Bálint Dávidon volt a sor.
Dávidnak ez az első versenye így a mérkőzés első menetében sajnos nehezen tudott feltöltődni, ami miatt pont hátrányt halmozott fel.
A második menettől a kapott utasításokat végrehajtva már fordított a pontozó bíróknál! A harmadik menetben hasonlóan jó teljesítménnyel dolgozott, egy jó fejrúgás bevitele után mind két harcos a ring kötélnek esett nagy lendülettel, aminek következtében a ring egyik tartó eleme megsérült.
A bírák technikai okok miatt megállították a mérkőzést és a pillanatnyi pont alapján Dávidot hirdették ki győztesnek és jutott tovább!
A döntőben Dávid nem érezte az ütő távot megfelelően, a korábbi meccshez hasonló dinamika sem volt jelen. Az ellen fele folyamatosan összeszedett pontokkal fölénybe került, amit már sajnos nem tudott ledolgozni, így pontozással kikapott. Ellen fele nagyon rutinos volt, több mérkőzéssel a háta mögött, Dávid teljes szívvel állt helyt és harcolt!

Kéri Dániel ellenfele egy nagyon rutinos válogatott kerettag volt!
A mérkőzés Kick-Light szabályrendszerben zajlott. A mérkőzés során egy nem oda illő küzdelem alakult ki, nagyon keményen dolgoztak így mind ketten intést kaptak.
Dani egy rúgás után elkapta ellenfele lábát emiatt pont levonással járó intést kapott. Így pont hátrány miatt pontozással kikapott, de rettenetesen jól teljesített és helytállt. Az intés nélkül máshogy alakulhatott volna a mérkőzés kimenetele.
Az edzők közösen megállapodtak egy visszavágóban „ringes” körülmények között!

Gerendásy Gábor szintén Kick-Light szabályrendszerben küzdött. Ellenfele szintén sokkal rutinosabb több meccses volt. Az első menetben sajnos túlságosan befeszült, nem tudott fellazulni. A második menettől az edzői utasításokat betartva harcolt és állt helyt. De sajnos nem volt elég ahhoz, hogy a pontozást át billentse, így sajnos pontozással kikapott, de nincs miért csüggedni, hisz igazi harcoshoz méltóan küzdött!

Mindegyik ifjú titánnak gratulálunk, méltóan helyt álltak a náluk sokkal, rutinosabb ellenfelekkel szemben!

További hasonló sikereket kívánunk a srácoknak!


4Fight kupa - 1. kép
 
 
(C) Perfect Fight Club, minden jog fenntartva