Perfect Fight Club
Muay Thai, Ökölvívás, Jóga

Jogi Nyilatkozat és Felelősség Kizárása

A www.perfectfightclub.hu (és perfectfightclub.hu) honlapot - a továbbiakban: Honlap - Perfect Fight Club Közhasznú Egyesület - a továbbiakban: a Honlap tulajdonosa - üzemelteti.

Szerzői jogok:

A Honlapon közölt cikkek, írások a szerzői jog hatálya alá esnek. A tartalmak (képek, szövegek) másolása és közlése a forrás megjelölésével és a Honlap tulajdonosának engedélyével lehetséges. Az engedély nélküli újraközlés tilos. A forrásmegjelölés nélküli újraközlés tilos.

A Honlap tulajdonosa kijelenti, hogy a Honlapon közölt írások szerzői jogával rendelkezik, azok saját szellemi termékei, illetve az eredeti szerzők hozzájárultak a közléshez.

Törvénybe ütköző tartalmak:

A Honlap tulajdonosa kijelenti, hogy a regisztrált Felhasználók által beküldött hozzászólások és profil-oldalak tartalmáért felelősséget nem tud vállalni, de azokat legjobb tudása szerint felügyeli és a törvénysértő tartalmakat eltávolít(tat)ja. Ilyen esetben a felelősség nem a Honlap tulajdonosát, hanem a hozzászólás beküldőjét (a profil-oldal szerkesztőjét) terheli. A Honlap tulajdonosa fenntartja a jogot az ilyen tartalmak eltávolítására, a regisztráció - külön értesítés nélküli - törlésére. A regisztrált Felhasználók a regisztráció elküldésével a fentieket tudomásul veszik és magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

Adatvédelem:

A Honlap tulajdonosa a regisztráció során a birtokába került személyes adatokat (ide értve az emailcím-listát) a vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelően kezeli, harmadik félnek semmilyen célból nem adja át. (Kivéve azokat az eseteket, amikor a regisztrált Felhasználó úgy rendelkezik, hogy bizonyos adatai nyilvánosak legyenek).

A felelősség kizárása:

A küzdősport veszélyes tevékenység. Kizárólag megfelelő védőfelszerelésben és edzői felügyelet mellett végezhető. A Honlapon bemutatott technikák és tevékenységek szakszerűtlen követéséből adódó személyi sérülésért, anyagi kárért a Honlap tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal.


 
 
(C) Perfect Fight Club, minden jog fenntartva