Perfect Fight Club
Muay Thai, Ökölvívás, Jóga

IFMA Muaythai Amatőr Magyar Bajnokuk lettünk!

IFMA Muaythai Amatőr Magyar Bajnokuk lettünk!

Bereczki Dominik IFMA Amatőr Magyar Bajnok lett Turóczy Vajk 2. helyezést ért el a Syma csarnokban megrendezésre kerülő eseményen. A kezdet ismét meglepetést okozott ugyanis az ismert sorrend megkeveredett mivel nem jelent meg a rendezvényen Vajk ellen fele így ő már csak a döntőt várhatta.

Dominiké volt a 3. mérkőzés, ellenfelével már nem először találkozott és eddig győztesként került ki! Ennek ellenére egyáltalán nem vette fél várról a bunyót és teljes koncentrálással küzdött végig! Sikeres kombinációkkal halmozta a pontokat, ellenfele nem nagyon tudott felül kerekedni Dominikon. Így a harmadik menet után egyértelmű pontozással nyert! Aztán már csak a selejtező másik győztesét vártuk, akivel majd Dominik küzdeni fog, illetve küzdött volna, ha sérülés miatt nem lépett volna vissza! Így Dominik lett az IFMA Magyar Bajnok 75 kilogrammban!

Vajk később került sorra, a 16. mérkőzés volt az övé. Vajk kellő higgadtsággal indult neki a küzdelemnek megfontolt támadásokkal. Sajnos túlságosan is higgadt volt, ellenfele aktívabbnak bizonyult. Majd a második, harmadik menetben egy-egy sikeresen bevitt kombinációt érvényesített. Ennek ellenére még mindig passzívabb bunyót láttunk, ami nem megszokott tőle. Így a harmadik menet végére sajnos kevésnek is bizonyult a teljesítmény és pontozással kikapott ellenfelétől!De így is nagyon büszkék lehetünk rá a 2.helyezésért!


Mind két harcosunknak gratulálunk nem csak a mostani, hanem az idáig nyújtott teljesítményeihez! Büszkék vagyunk rátok!


Köszönjük, hogy sokan jelen voltatok és lelkesítettétek csapat társainkat! Reméljük, hogy még sok ilyen eseményen fogunk részt venni! Gratulálunk az edzőknek a felkészítéshez szép volt Balázs és Olivér!


IFMA Muaythai Amatőr Magyar Bajnokuk lettünk! - 1. kép
 
 
(C) Perfect Fight Club, minden jog fenntartva