Perfect Fight Club
Muay Thai, Ökölvívás, Jóga

4Fight Kupa összefoglalás

Összefoglaló a 4Fight gála eseményeiről!


A Bajnán rendezett gálán hamar sorra is kerültek harcosaink, Kiss Balázs és Országh Norbert.

Bár Balázs első ellenfele visszalépett mikor már éppen a ringbe készült, így egyből a döntőbe került! Balázs a mérkőzés kezdetétől összeszedetten küzdött. A kicsit passzív kezdet után Balázs elkezdett dolgozni többek közt az edzői utasítások hatására. Így a két meneten keresztül összeszedett pontokkal nyerte a mérkőzést!

Norbi az első mérkőzésén kellő higgadtsággal és összeszedettséggel harcolt. Hiába volt ellenfele magasabb kisebb-nagyobb sikerrel ezen felül tudott kerekedni. Így a két menetes küzdelem végén egyértelmű pontozással nyert.

Norbi második mérkőzősénél egyenlő ellenfélként küzdött a nála rutinosabb ellenfelével. Ellenfele rengeteg combossal próbálta Norbit leépíteni, de a válasz sem maradt el, combosokkal, toló rúgásokkal válaszolt a támadásokra! Sajnos ellenfele több pontot tudott összeszedni így a mérkőzést ő nyerte!

A versenyen debütált a serdűlő csapat! A Perfect Fight Club először indított versenyzőket ebben a korosztályban. Az ifjú harcosok lelkesen és mindent beleadva vették az akadályokat, úgy ahogy az elvárható egy P.F.C. növendéktől. A hangulatot már csak a megszerzett érmek tudták fokozni!

Így végeredményül egy arany, három ezüst és két bronz éremmel zártuk a gálát!
Kiss Balázs: Arany
Országh Norbert: Ezüst
Gerendásy Gábor: Ezüst
Szombati Marcell: Ezüst
Komáromi Gergő: Bronz
Palkó Levente: Bronz

Minden harcosnak szívből gratulálunk! Hatalmas harcos szívről tettek tanúbizonyságot! A kisebb korosztályra külön büszkék lehetünk, hogy a videó játékok helyett az edzőteremben töltik idejüket és így formálják jellemüket!

Köszönjük a szurkolást és támogatást mindenkinek!

 
 
(C) Perfect Fight Club, minden jog fenntartva