Perfect Fight Club
Muay Thai, Ökölvívás, Jóga

Utánpótlás: kik foglalkoznak az általános iskolásokkal?

Egyesületünk bemutatása:

2007.08.02-án emelkedett jogerőre és alakult meg a Perfect Fight Club Közhasznú Egyesület a Fővárosi Bíróságon (elnök: Nagy Balázs, alelnök: Kubik Rezső)

2004-ben a Thai Fight Team egyik edzőjétől, Varga Attilától örököltem meg az edzőtermet és a vele járó teendőket, miután külföldön vállalt edzői munkát. Emellett két évig párhuzamosan az újpalotai Delta Fittness SE-ben ill. a XVI. kerületi Béla utcai konditeremben tartottam edzéseket. Csapatunk egyre bővült és szükségessé vált egy önálló terem megnyitása, amit a XVI. kerületben a Hermina és Párta utca sarkán alakítottunk ki. Ebben az időben csatlakozott az egyesületünkhöz Kubik Rezső (Rubin Olivér profi ökölvívó), hogy az egyesületen belül megalakítsuk a boksz szakosztályt. Kezdetét vette a közös munka, amivel egyre több sportolni vágyó igényét kezdtük kielégíteni.

Hamarosan szűkössé vált a terem és 2008.02.01-én beköltöztünk a zuglói Fűrész utca 113/b szám alatti helyiségbe, ahol a mai napig működtetjük az edzőtermünket.

Edzéseinket látogatja Karacs Attila Magyarország legjobb K1 harcosa, akit 2009 áprilisa óta készítünk fel a meccsekre. Mi készítettük fel az It's Showtime VB címmeccsére Győrfy Csabát is.

Az általános iskolásokkal foglalkozó edző:

Nagy Balázs thai box szakágvezető edző

15 éves korom óta űzöm ezt a sportot, immár 17 éve, egy sajnálatos sportsérülés miatt a versenyzést korán fel kellett adnom, de az edzésekre tovább lejártam és igyekeztem szinten tartani magam. Lehetőséget kaptam az edzőmtől, hogy segédedzőként dolgozhassak mellette és beletanultam a "szakmába". Tíz év szakmai rutin és párhuzamosan hét év segédedzősködés után vettem át az edzések teljes irányítását, amikor Varga Attila edzőm külföldre költözött. Nagyon szeretek az emberekkel foglalkozni, szívvel-lélekkel dolgozunk a fejlődésükön.

Tanítványaim közül többen értek el területi bajnok címet, ezen kívül világkupa győztes, Super GP győztes versenyzőnk is van.

 

 
 
(C) Perfect Fight Club, minden jog fenntartva