Perfect Fight Club
Muay Thai, Ökölvívás, Jóga

Utánpótlás: Felhívás általános iskolások részére

Kedves Szülők és Gyerekek!

A Perfect Fight Club Önvédelmi edzéseket Indít, elsősorban XIV. kerületi (Zugló) és XVI. kerületi általános iskolások részére, a következő helyszínen:

1147 Budapest, 14. kerület (Zugló) Fűrész utca 113.

Jelentkezés a +3620 258 6286-es telefonszámon, Nagy Balázs vezető edzőnél.

Kellő érdeklődés esetén bemutatkozó szülői értekezletet tartunk, ahol bemutatjuk az edzőket és az egyesületet.

A gyermekekkel történő foglalkozásaink főbb szempontjai:

  • személyiségfejlesztés
  • erő, gyorsaság, állóképesség, ügyesség fejlesztés
  • önbizalom fejlesztése
  • tiszteletre és céltudatosságra nevelés
  • koncentráció képességének fejlesztése (tanulás)
  • korosztálynak megfelelő képzés és terhelés
  • igény szerint versenyeken való részvétel

Biztonság

Az edzések folyamatos edzői felügyelet mellett zajlanak, a gyakorlatokat a gyerekek teljes védőfelszerelésben hajtják végre.

Mit ír erről a szakember?

"A küzdősportoktól sokan tartanak, mert azt hiszik, fokozzák az agresszivitást. A tapasztalat az, hogy ennek az ellenkezője történik. Ezek a gyerekek a sport révén nemcsak jó erőnléthez jutnak, hanem fegyelmet, önmérsékletet is tanulnak (s pont azok fitogtatják az erejüket, akik nem járnak küzdősportra). Remekül betartják a szabályokat, s ha az edző azt mondja, hogy most küzdhetnek, de edzésen kívük soha, akkor azt lelkiismeretesen be is tartják. Ezzel pedig a feszültségüket, esetleges agressziójukat is levezetik, kitombolják magukat"  Kismama magazin, 2010 július, "Sportol már a baba?" c. cikk.

Tervek, célok:

Elsősorban sporttevékenységet folytatunk. Hangsúlyt fektetünk az egészségfejlesztésre, az egészséges életmód népszerűsítésére.

Lehetőséget szeretnénk adni elsősorban a XIV. és XVI. kerületi gyerekeknek arra, hogy megismerkedhessenek a sportággal. Általános iskolákban szeretnénk alapfokú képzést indítani, hogy növeljük az egyesület utánpótlás bázisát, és biztosítani a sportágunkat megkedvelő gyermekek fejlődését. Az alapfokú képzés után lehetőség nyílna arra, hogy egy kiválasztási rendszeren belül az ügyes, jó adottságú gyerekek, fiatalok a központi edzőteremben edzhessenek tovább. A gyermekeknek nyaranta táborokat szeretnénk szervezni.

 

 
 
(C) Perfect Fight Club, minden jog fenntartva