Perfect Fight Club
Muay Thai, Ökölvívás, Jóga

Személyi edzés az otthonodban!

Szeretnénk felhívni minden sportolni vágyó hölgy illetve férfi figyelmét, kortól függetlenül, hogy lehetőség van általunk tartott magánórákra. Ezen edzések keretein belül főként az állóképesség növelése és a test formálása kerül főszerepbe, erősítések, alap támadások és védekezések elsajátításán keresztül. Az órákra az illető lakóhelyén, illetve központi termünkben is lehetőség nyílik. 

Az edzéseket Bereczki Dominik WKF PRO világbajnokunk és Nagy Balázs vezető edző tartják.

Bereczki Dominik

Üdvözlök mindenkit!

Bereczki Dominik vagyok a Perfect Fight Club muay-thai és K-1 versenyzője. Várom szeretettel Mindenki jelentkezését, és bízom jövőbeni eredményes közös munkánkban! Eddigi eredényeim:

 • W.K.F. PRO WORLD CHAMPION 2017
 • I.F.M.A. EUROPEAN CHAMPIONSHIP SPLIT BRONZE MEDAL 2016
 • HUNGARIAN CHAMPIONSHIPS K-1 GOLD MEDAL 2016
 • MUAY-THAI 2x GOLD MEDAL 2014/2015

Nagy Balázs vezető edző bemutatkozása

15 éves koromban kezdtem ezt a sportot, 3 éven keresztül a Shaolin Kung Fuval együtt űztem a Muaythait, de utána döntöttem és a Thai-boksz-nál  maradtam. A Thai Fight Teamnél Varga Attila és Sztraka Mihály voltak a mestereim. Nagyon hálás vagyok nekik, hogy megszeretették velem ezt a gyönyörű harcművészetet, és amikor fiatal koromban elkalandoztam volna más irányba, ők visszatereltek a mederbe, ahova ténylegesen tartoztam. Az egész életemet ennek a sportnak köszönhetem. Egy sajnálatos sportsérülés miatt a versenyzést abba kellett hagynom elég korán. A felépülésem után a versenyfelkészüléseket nem bírtam már, de az edzéseken ugyan úgy részt vettem, mert szerettem volna, ha ez a sport, aminek annyit köszönhettem ne maradjon ki az életemből.

Lehetőséget kaptam az edzőmtől, hogy segédedzőként dolgozhassak mellette és beletanuljak a szakmába, hogyan is kell az emberekkel foglalkozni. 10 év sportolói múlt és 7 év segédedzői munka után vettem át az edzések szakmai irányítását, mert a mesterem úgy döntött, hogy külföldön folytatja a karierjét.

2007 augusztusában alapítottuk meg a Perfect Fight Club Közhasznú Egyesületet Rubin Olivér, Lipárdi Gábor és jómagammal együtt, aminek köszönhetően már 4 helyszínen folynak az edzések (a 11.,14.,15. és 16. kerületekben), több edző jelenlétében.

2017. márciusában felkértek a WKA Nemzetközi szervezet magyarországi képviselőjének, áprilisban pedig az Ifjúsági válogatott vezetésére kértek fel.

Nagyon szeretném az embereknek átadni azt a sok tapasztalatot és élményt, amit ez a harcművészet tanított nekem. Szívvel és lélekkel dolgozni a fejlődésük érdekében és kihozni mindenkiből a maximumot.

Edzői pályafutásom eredményei: 

 • WKF szervezet k1 világbajnok  Bereczki Dominik   
 • IFMA Európa bajnokságon Split 3. és 5. helyezés Bereczki  Dominik, Nagy Kristóf
 • WAKO Európa kupa Prága K1 3. hely Szána Patrik
 • WAKO Szegedi Világkupa 3. helyezés Turóczy Vajk
 • Szanda Világkupa 1 és 3 helyezés Dunaújváros Horváth Ádám, Kiss Árpád
 • 3 Országos Magyar Bajnokság Budapest győzelem és 1 2. hely Bereczki Dominik, Turóczy Vajk
 • Több profi és amatőr verseny győzelem

A pályafutásom során sok fizikai edzést kipróbáltam és csináltam hosszú ideig. Ez által szerzett tapasztalataim alapján fogadtam el Decsi Tamás kardvívó (Világbajnok csapatban,Világbajnokságon 3. hely egyéniben, junior Világ és Európa bajnok egyéniben) felkérését, hogy legyek a fizikai felkészítéséért felelős szakember.

A közös munkánk gyümölcse -13 kg ami hozzájárult a 1.5 éves teljesítményéhez, a moszkvai Grand Prix 3. helyéhez és a kiegyensúlyozott és sérülésmentes versenyzéséhez. Ennek a sikere az lett, hogy kijutott a 2016 Riói Olimpiára, ahová én is elkísérhettem és átélhettem az Olimpia varázsát. Élőben láthattam Hosszú Katinka, Szász Emese és Szilágyi Áron győzelmeit.

3 évig a szingapúri válogatott erőnléti edzéseit is irányítottam, amikor hazánkban edzőtáboroztak minden évben, Decsi András szövetségi kapitányuk vezetésével.

 


Bereczki Dominik
Személyi edzés az otthonodban! - Bereczki Dominik
 
 
(C) Perfect Fight Club, minden jog fenntartva