Perfect Fight Club
Muay Thai, Ökölvívás, Jóga

Edzőink: Giber Krisztián

4 éves korom óta foglalkozok küzdősportokkal. 7 évig karatéztam, közben kipróbáltam a birkózást, az aikidot és a vízilabdát is. Ez utóbbi oly annyira megtetszett, hogy 12 éves koromban váltottam és a küzdősportokat a vízilabdára cseréltem néhány évre.

A medencékben töltött idő alatt azonban rájöttem, hogy hiányzik az edzőterem hangulata, valamint a technikák tanulása mellett a küzdőportok által közvetített tradíciók elsajátítása is.

Ezért visszatértem a küzdősportok világába és 14 évesen megismerkedtem a kempoval, amellyel párhuzamosan boxedzésekre is jártam. 16 évesen kezdtem a thai boxal, illetve a samboval foglalkozni, melyet azonban egy sérülés miatt abba kellett hagynom. Három évvel ezelőtt egy sajnálatos sportsérülés miatt az edzéseket nem látogathattam, ennek egyenes következménye lett egy jelentős súlygyarapodás.

Újévi fogadalomként 2014-ben elhatároztam, hogy ezen változtatok és a rendszeres és hatékony thai boksz edzéseknek köszönhetően 2016 nyarára sikerült 133 kg-ról 82 kg-ra lefogynom. Ezt a kilókban mérhető látványos eredményt a thai boxnak köszönhetem, hiszen a kemény edzések, valamint kitartás és akaraterő nélkül, ez bizonyosan nem sikerülhetett volna.

Elmondhatom, hogy az általam kipróbált sportok közül számomra a thai boksz adja mindazt, amit egy küzdősporttól elvártam. Nemcsak a testet, hanem a szellemet is edzi. Kitartást, akaraterőt és elszántságot igényel és fejleszt és nem utolsó sorban önmagunk és mások tiszteletére tanít.

Három éve a Perfect Fight Clubhoz csatlakoztam, ahol egy rendkívül jó csapatra leltem és ahol kiváló szakmai munka folyik. Fontos számomra, hogy személyes tapasztalataimat, jártasságomat az e sport iránt érdeklődők számára átadjam. Várok szeretettel mindenkit, aki a fizikai állóképességén szeretne javítani és szeretne megismerkedni ezzel a sporttal.


Edzőink: Giber Krisztián - 1. kép
 
 
(C) Perfect Fight Club, minden jog fenntartva